Vejledende anbefalinger ved genåbning

Opdateret: Gældende retningslinjer og generelle tiltag samt vejledende anbefalinger for danske musik- og kulturskoler i forbindelse med genåbning.

Folketingets partier er i forlængelse af Aftale om plan for genåbning af Danmark blevet enige om, at fase 2, jf. Aftale om anden fase af en kontrolleret genåbning, pr. 27. maj 2020 er udvidet med blandt andre musik- og kulturskolerne (se aftale om genåbning).

Vi henviser til afstands-anbefalingerne i DMKs Covid19-sundhedsmæssige vejledende anbefalinger, der kan downloades herunder. Vi opdaterer vejledningerne løbende, som situationen og viden om smitte udvikler sig. I kan desuden finde plakater til udprint og ophængning her på siden. 

(De vejledende anbefalinger er udarbejdet i samarbejde med Klinik for Musikersundhed, Odense Universitetshospital. De vejledende anbefalinger har desuden været drøftet med Sundhedsstyrelsen.)

Hent de vejledende anbefalinger her (pdf) (10.06.2020)

Hent plakater til udprint her (pdf)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram