Nyheder

6. maj 2019
Generalsekretær ansat

Danske Musik- og Kulturskoler har taget et vigtigt skridt i opbygningen af den nye forening. Den nye generalsekretær og dermed leder af det kommende sekretariat bliver Lotte Trangbæk.

Læs mere
24. april 2019
Se OrkesterMesters hjemmeside

Find al information om projektet OrkesterMester her. OrkesterMester, der hører under Danske Musik og Kulturskoler, har sin egen hjemmeside.

Læs mere
3. april 2019
Kønsbalancen og statistikken

Webmagasinet Søndag Aften har kigget nærmere på, hvordan det ser ud med instrumentvalg for drenge og piger i musikskolerne. Link til artiklen “Kan drenge lære at spille tværfløjte, kan piger spille elguitar?"

Læs mere
24. marts 2019
Musikskoledage i Tivoli: “Min musik 2019"

Musikskoledage i Tivoli sætter igen i år et særligt fokus på original musikskabelse og sangskrivning. Igen i år udskriver Musikskoledage i Tivoli en konkurrence: “Min musik 2019".

Læs mere
11. marts 2019
Danske Musik- og Kulturskoler søger generalsekretær

Den nystiftede forening Danske Musik- og Kulturskoler (DMK) skal ansætte en generalsekretær. Stillingen er nyoprettet og vil blive besat på individuel kontrakt. Foreningen har adresse på Vartov i Københavns centrum.

Læs mere
4. marts 2019
Bestyrelse og formand klar i ny landsorganisation

Den nye forening Danske Musik- og Kulturskoler har nu etableret sig med endelig bestyrelse og formand og er klar til at tage fat på det konkrete arbejde med at varetage musik- og kulturskolernes interesser.

Læs mere
21. februar 2019
Indkaldelse til generalforsamling

Danske Musik- og Kulturskoler indkalder hermed som tidligere varslet til ekstraordinær generalforsamling Fredag 1. marts 2019 kl. 10.00-13.00 på Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart.

Læs mere
21. februar 2019
Video om OrkesterMester

Sidst i august 2018 blev OrkesterMester lanceret. En kort video fortæller mere om, hvad OrkesterMester er, og hvordan lanceringen fandt sted.

Læs mere
15. februar 2019
Brass & Percussion Day 2019

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium inviterer til Brass & Percussion Day lørdag 30. marts. Et tilbud til alle messing- og slagtøjselever fra ungdomsorkestre, garder, musikskoler og MGK’er øst for Storebælt.

Læs mere
13. februar 2019
Kulturministeren udpeger talentkommuner

Seks nationale talentkommuner er udpeget, og samtidig støtter Kulturministeriet 10 talentmiljøer, blandt andre Odense Musikskole.

Læs mere
11. februar 2019
Artikel i Kristeligt Dagblad om musikskolestatistik

Mandag 11. februar bragte Kristeligt Dagblad en artikel om elevantallet på de danske musikskoler. Artiklens vinkel er, at musikskolerne er gode til at fastholde eleverne. Anja Reiff, leder af Gladsaxe Musik- og Billedskole og talsperson for Danske Musik- og Kulturskoler, bliver interviewet.

Læs mere
11. februar 2019
Musikskolernes guitarfagdøgn

Tilbud til alle guitarundervisere: 21. og 22. marts er der “Musikskolernes guitarfagdøgn” med oplæg, debat, netværk og hygge. Oplæg af Jens Viggo Fjord, Michael Larsen Hansen og Morten Skott.

Læs mere
11. februar 2019
Film om projekt med co-teaching i Odense

Odense Musikskole har i samarbejde med en række folkeskoler arbejdet med co-teaching – det vil sige et tættere samarbejde mellem musikskolens undervisere og folkeskolens lærere.

Læs mere
11. februar 2019
Konference i Oslo om kultur, kunst og inklusion

Norsk Kulturskoleråd står bag konferencen med navnet “=Vi” 24. og 25. september 2019. En national konference, som sætter fokus på, hvordan kunst og kultur kan medvirke til at inkludere alle borgere.

Læs mere


  • Copyright 2019

  • linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram