Information om Corona

Fra DMK:

Kære alle

På grund af, at Corona-virus spreder sig ekstremt hurtigt, og for at sikre at sundhedsvæsnet har kapacitet til at tage sig af de, der bliver alvorligt syge, besluttede statsministeren og regeringen onsdag 11. marts at lukke ned for al unødvendig aktivitet i det danske samfund i en periode. I første omgang en periode frem til 29. marts.

Alle indendørs kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud lukker nu. Og foreløbigt to uger fra fredag, fortalte statsministeren på pressemødet den 11. marts 2020.

For musik- og kulturskolerne betyder det, at arrangementer og aktiviteter, der involverer fysisk tilstedeværelse, lukkes ned frem til i første omgang 29. marts 2020. 

Der er grundet den ekstraordinære situation begrænset information om procedurer for nedlukningen mv. fra myndighedernes side. Fra DMK anbefaler vi derfor, at man følger retningslinjer og procedurer for nedlukning i den enkelte musik- og kulturskoles hjemkommune. Statsministerens pressemeddelelse kan ses på følgende link: http://www.stm.dk/_p_14916.html og på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside kan I også finde relevant information og opdateringer på situationen: https://www.uvm.dk/aktuelt/i-fokus/information-til-uddannelsesinstitutioner-om-coronavirus-covid-19

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner DMK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram